(foto: Archief)
(foto: Archief)

Vlaggen halfstok bij Forum Sport

Actueel 46 keer gelezen

VOORBURG - Het is niet de eerste keer dat onacceptabel gedrag op de sportvelden in het nieuws komt. Of het nu geweld, taalgebruik of andere uitingen van niet te tolereren gedrag betreft, Forum Sport zal al haar ten dienste staande middelen gebruiken om dit te voorkomen en – waar nodig – aan te pakken. Dit meldt voorzitter Jan Hendriks op de website van de grootste sportclub van Leidschendam - Voorburg.

"Van onze leden verwachten we in dit opzicht voorbeeldgedrag. Voetbal is niet meer dan een spelletje, waar niet de uitslag maar het plezier in de sport belangrijk is. Voor spelers, grensrechters, scheidsrechters, leiders, trainers en publiek. Laten we ons hiernaar gedragen en te allen tijde onze normen en waarden hoog in het vaandel houden", aldus Hendriks.

"Tevens roepen we onze leden op om misstanden en onacceptabel gedrag onverwijld te melden via de bestuursleden of per e-mail (bestuur@forumsport.nl). Forum Sport kan vervolgens intern of naar de andere vereniging actie nemen en zonodig de KNVB en/of de politie inschakelen".

"Nogmaals, het gebeurde in Almere is verschrikkelijk. Als blijk van medeleven hangen zaterdag in ieder geval alle Forum Sport vlaggen halfstok. Verdere instructies van de KNVB wachten we even af".



 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant