IVN-Jubileumwandeling in Park Rozenrust.

Actueel 243 keer gelezen

LEIDSCHENDAM / INGEZONDEN - Op zondag 9 december om 11.00 uur is de laatste Jubileumwandeling van 2012 i.v.m. het 50-jarig bestaan van de afdeling Den Haag en Omstreken van het I.V.N., het Instituut voor Natuur, Educatie en Duurzaamheid.

Deze wandeling vindt plaats in Park Rozenrust, het restant van een tuin in de Engelse landschapsstijl. Die is meer dan 150 jaar geleden aangelegd, vermoedelijk naar een ontwerp van de beroemde tuinarchitect Jan David Zocher.

Drie Natuurgidsen laten u zien dat er ook in deze tijd van het jaar genoeg te beleven is in het park, als je maar weet hoe je kijken moet. Kinderen zijn natuurlijk van harte welkom. Er zijn leuke doe-kaarten zodat iedereen actief mee kan doen.

Dit is de enige jubileumwandeling in Leidschendam, dus grijp deze kans om kennis te maken met het park en met het werk van het jubilerende I.V.N.

Park Rozenrust ligt aan de Veursestraatweg in Leidschendam, naast het gelijknamige restaurant. Let op: de ingang is bij nummer 102 A en daar is ook een kleine parkeerplaats. Het park is te bereiken met bus 45.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant