RKAVV roept op tot massale steun

Actueel 53 keer gelezen

LEIDSCHENDAM / INGEZONDEN - Aanstaande zondag staat de derby Quick – RKAVV weer op het programma. Een jaar lang hebben we deze felle strijd, die het toch altijd weer is, moeten missen. Na het kampioenschap van de Haantjes afgelopen seizoen in de 1ste klasse wordt de derby nu op hoofdklasseniveau gespeeld. Beide ploegen doen het tot op dit moment simpelweg niet goed. Quick moet wellicht nog wennen aan het niveau, maar RKAVV is onder de maat, wat ook wel weer verklaarbaar is door verschillende tegenslagen. Dat betekent dat we met een heuse degradatiederby (nieuwe term) te maken hebben aanstaande zondag.

Trainer Frans Danen van Quick en Bas Steffens zijn geen onbekenden van elkaar. In het kampioensjaar van RKAVV stonden beide trainers ook al aan het roer van de ploegen. Quick verraste in de voorbereiding door Ali Boussabon in te lijven. Dezelfde Boussabon zorgde ervoor dat Quick in de voorbereiding nog wel een prijs won. In de Supercup finale tegen Smitshoek scoorde Ali de winnende treffer voor zijn ploeg.

Steun

De ploeg van Bas Steffens is de afgelopen weken weer wat sterker geworden door de terugkeer van doelman Kevin Jansen en Matthijs Seilberger. Veel tijd om te wennen is er niet want veel zal afhangen van het resultaat van komende zondag. De groep (spelers en trainer) hopen op uw massale steun tijdens deze belangrijke wedstrijd kort voor de winterstop.

De laatste weken is er gelukkig een opgaande lijn in het spel van de ploeg. Daarnaast is ook niet onbelangrijk dat er weer strijd zichtbaar is. Dat is nodig in deze zeer lastige wedstrijden. Nogmaals kom in grote getale naar Nieuw Hanenburg om RKAVV naar de 3 punten te schreeuwen en of toeteren!!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant