Criminele jeugdgroep uit Leidschendam

Actueel 56 keer gelezen

LEIDSCHENDAM - De politie arresteerde woensdag 14 november om 20.00 uur drie leden (20-23 jaar) van een criminele jeugdgroep uit Leidschendam op verdenking van een poging tot een inbraak in een woning aan de Vlaskamp.

Een getuige zag één man van het balkon op de eerste etage van de woning naar beneden springen. Vervolgens zag de getuige twee mannen wegrennen waaróp hij direct via 112 de politie waarschuwde. Op de Robijnhorst trof de politie drie mannen aan bij een auto. Het bleken bekende veelplegers te zijn. Zij stonden gegroepeerd bij een auto.

Eén van hen deed op dat moment zijn handschoenen af en stopte deze in het dashbordkastje van de auto. Na fouillering werden dezelfde soort handschoenen ook aangetroffen in de broekzak van één van de andere verdachten. En inmiddels hadden de speurhondjes in de bosschages nabij de Robijnhorst grote schroevendraaiers en ook handschoenen aangetroffen. Dit alles was reden om de mannen aan te houden en nader te ondervragen. Zij moesten mee naar het politiebureau.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant