Veel alcoholcontroles

Actueel 29 keer gelezen

VOORBURG - Een 47-jarige Voorburgse automobilist moest na een controle op woensdag 17 oktober rond middernacht een blaastest ondergaan. Deze blaastest pakte voor hem verkeerd uit, waarop hij werd aangehouden. Een blaastest op het ademanalyseapparaat in het politiebureau gaf als resultaat 305 ug/l. De politie heeft proces-verbaal tegen de Zoetermeerse autobestuurder opgemaakt. Hij kreeg ook een rijverbod

Op vrijdag 19 oktober omstreeks 01.45 uur trok een 51-jarige Voorburgse automobilist de aandacht van politieagenten. De man reed zeer langzaam en week telkens uit richting het fietspad. Bij controle bleek de man niet over een rijbewijs te beschikken. Hij bleek ook teveel te hebben gedronken.

Na zijn aanhouding blies hij in het politiebureau op het ademanalyseapparaat met als uitslag 770 ug/l. De politie heeft proces-verbaal ter zake het rijden onder invloed van alcohol en het rijden zonder rijbewijs tegen de Voorburger opgemaakt. Diezelfde nacht, omstreeks 03.15 uur werd op de Mgr. Van Steelaan een 59-jarige Voorburgse fietser aangehouden, omdat hij zonder licht reed. De man verklaarde zes flesjes te hebben gedronken. De blaastest op het ademanalyseapparaat gaf als resultaat 465 ug/l. De politie heeft de man een rijverbod gegeven en proces-verbaal tegen hem opgemaakt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant