'Catch naar sportpark t'Loo in behandeling'

Actueel 65 keer gelezen

VOORBURG/ INGEZONDEN - Honk- softbalvereniging Catch sluit seizoen af met hoop voor de toekomst. Als de maand oktober ten einde loopt, betekent dat voor de honk- en softballers dat de winterstop begint en het seizoen afgelopen is. Honk- en softbalvereniging Catch sloot haar seizoen afgelopen zondag af met een sportieve slotdag voor de leden. Dit meldt de club in een persbericht.

Voorzitter Danny Brinkman kijkt terug op een seizoen met hoogtepunten, en er wordt ook naar de toekomst gekeken. Catch groeit, en zoekt naar een nieuwe locatie in Leidschendam-Voorburg.

"Het weer was niet fantastisch, maar dat mocht de fanatiekelingen niet weghouden van het honkbalveld, dat voor de gelegenheid was ingericht met allerlei spellen. Zitvolleybal, hordelopen, speerwerpen, het passeerde de revue allemaal. Een sportief einde van een seizoen waar het kampioenschap van het eerste damesteam softbal een kroon op was. Maar ook het tweede damesteam van Catch behaalde een tweede plaats in de competitie.

De honkbalafdeling handhaafde zich dit seizoen in alle klasses, met in het bijzonder de honkbal heren dat voor het eerst in de 4e klasse uitkwam. Voorzitter Danny Brinkman is zeer tevreden over dit seizoen. HSV Catch draait nu acht seizoenen, en het ledenaantal groeit elk jaar. Echter, de veldcapaciteit wordt al ten volle benut. Ook hockeyclub Cartouche, waar Catch het complex mee deelt, kampt met wachtlijsten. De honk- softbalvereniging is volop in gesprek met de gemeente, die zoekt naar een oplossing. Een eventuele plaatsing bij Sportpark 't Loo is nog in behandeling, maar ook andere locaties worden aangeschreven. Catch gaat voor een locatie waar een flinke groei mogelijk is, zodat de volgende acht seizoenen er weer acht worden in het teken van een groeiende vereniging".

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant