Zendingsbazaar in Oude kerk Voorburg

Actueel 191 keer gelezen

VOORBURG/ INGEZONDEN - Op zaterdag 27 oktober a.s. opent de Oude Kerk aan de Herenstraat in Voorburg haar deuren voor de jaarlijkse zendingsbazaar. Vanaf 10.00 uur is iedereen welkom. Naast de verkoop van allerhande curiosa, glaswerk en goed bruikbaar huisraad, is er een springkussen en een ballengooiboom voor de kinderen. Jaarlijks brengt de bazaar ruim 10.000 euro op voor het goede doel. Wilt u meer weten, bezoek dan de website: www.protestantsegemeentevoorburg.nl

Het doel van de bazaar ligt van oudsher bij de Zending, Werelddiaconaat en Ontwikkelingssamenwerking. Ieder jaar op de laatste zaterdag in oktober is het in en rond de Oude Kerk een drukte van belang om iets leuks of moois op de kop te tikken. De opbrengst gaat naar drie projecten t.w. Managa ( hoofdstad van Nicaragua) voor de Protestantse kerken om het sociaal werk te ondersteunen; naar Lahore (Pakistan) om bijbel onderwijs voor Christenen mogelijk te maken en naar Limuru (Kenia) om in een moslimgebied, de dialoog aan te gaan in ontmoetingen tussen moslims en Christenen.

In de Voorhof

In de Voorhof (het bijgebouw van de kerk) is ook van alles te koop. En u kunt er genieten van o.a. een heerlijke pannenkoek, een kopje koffie met iets erbij of een lekkere kop soep. Er worden weer volop lootjes verkocht voor een heerlijke taart.

De grote groep vrijwilligers zet zich ieder jaar vol enthousiasme in om de zendingsbazaar handen en voeten geven. We hopen dat dit jaar weer veel mensen de bazaar bezoeken.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant