Speelgoedbeurs in "Ons Tolhuis

Actueel 137 keer gelezen

LEIDSCHENDAM/ INGEZONDEN - Wijkvereniging Leidschendam-Zuid organiseert op zaterdag 3 november een speelgoedbeurs in "Ons Tolhuis", de Horre 1. De verkoop is van 10.00 uur tot 11.30 uur. Vrijdagavond, 2 november kan tussen 19.00 uur en 21.00 uur speelgoed ingebracht worden. Kijk ook op www.ons-tolhuis.nl

Om (lang) wachten te voorkomen kan vanaf 20 oktober een inschrijfformulier opgehaald worden op een van de volgende adressen: Fam. Hinkekemper, De Star 11, Fam. Jager, St. Jozefstraat 3, Fam. Kloosterman, Pelikaanhof 38, Fam. Meijer, Dartstraat 6, Leidschenveen, Fam. Vader, De Zwaan 13.

Het inschrijfformulier kan ook gedownload worden op de website.  Bij deze beurs is het mogelijk om speelgoed (max. 15 stuks) zoals (computer)spelletjes, puzzels, duplo, lego, garages, poppenhuizen, kinderfietsen, driewielers enz. in te brengen. Het speelgoed dient schoon, compleet en (indien het uit meerdere losse onderdelen bestaat) in een doorzichtige tas of zak verpakt te zijn.

Er zal alleen bij verkoop van het speelgoed 10% op de verkoopprijs doorberekend worden aan de koper en de verkoper. Het Bestuur van Wijkvereniging Leidschendam-Zuid is niet aansprakelijk. eventueel zoekgeraakt speelgoed. Nadere inlichtingen bij Ankie Hinkekemper, tel. 070-3201106. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant