Genomineerden ArtiBrak Oeuvreprijs

Actueel 148 keer gelezen

VOORBURG/ INGEZONDEN - Op zaterdag, 13 oktober wordt bij galerie ArtiBrak voor de tweede maal de Fonds ArtiBrak Oeuvreprijs uitgereikt. Deze driejaarlijkse prijs, die bestaat uit een penning ontworpen door kunstenares Dinieks, zal worden toegekend aan een werkend lid van ArtiBrak, dat zich met zijn werk verdienstelijk heeft gemaakt voor de kunst. De Fonds ArtiBrak Oeuvreprijs, die in 2009 in het leven werd geroepen, werd dat jaar voor het eerst uitgereikt aan de Leidschendamse kunstenares Nel Pot.

De drie genomineerden voor de Oeuvreprijs 2012 zijn Frans Kokshoorn, Jolanda Verdegaal en Carla de Beus. Een jury, bestaande uit Cees Post (kunstenaar te Den Haag), Eric Pape (kunstenaar te Delft), Paul Steenhauer (werkend lid van ArtiBrak) en Guido Bennebroek (architect en beeldend kunstenaar) zal uit deze drie genomineerden een keuze maken. Zaterdag om 17.00 uur wordt de winnaar bekendgemaakt, gevolgd door een aangeklede borrel.

Voorafgaand aan de uitreiking van de oeuvreprijs geeft beeldend kunstenaar Frits Frietman een lezing over De Nieuwe Ploeg (aanvang 15.30 uur).

Iedereen is welkom, voor meer informatie: www.artibrak.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant