Superinvaller Nick Rapmund besliste de jubileumwedstrijd. (foto: Alexander Wagener)
Superinvaller Nick Rapmund besliste de jubileumwedstrijd. (foto: Alexander Wagener)

Scheidsrechterstalent leidt jubileumwedstrijd SEV

Actueel 80 keer gelezen

LEIDSCHENDAM - De jubileumwedstrijd werd geleid door de talentvolle Luca Cantineau (18) uit Voorburg, wiens vader KNVB-rapporteur in de eredivisie is. De Leidschendammers speelden voor het eerst in het jubileumtenue en wonnen met 3-2 van DSO.

Door Alexander Wagener

Rik Orta was nog geblesseerd en Coen van Santen mocht hangende het beroep tegen zijn 7 wedstrijden schorsing meespelen. Erwin Zonneveld kreeg de voorkeur boven Nick Rapmund, die gretig inviel en het winnende doelpunt scoorde.

"De prikkel van bankzitten heb ik niet nodig. Ik ben van mezelf al gemotiveerd. Die goal zat er goed in. Ik plaatste de bal met de binnenkant van mijn voet in het doel, maar had ook huizenhoog over kunnen gaan."

Trainer Frank Dobbe was blij met Rapmund. "Zo ga je met een teleurstelling om. Maar vergeet Jan Henk niet. Spitsen hebben goals nodig. Hij had er pas één in liggen. Deze twee zijn goed voor hem." De jubileumfestiviteiten verstoorden de voorbereiding niet. Dobbe: "We zijn vooraf even gaan kijken, maar hebben ons er vervolgens goed van af kunnen sluiten. Na de wedstrijd hebben we natuurlijk meegedaan."

Opstelling SEV: Patrick Bom; Pascal Wildenberg, Sander van Wissen, Peter van Dijk, Coen van Santen; Marvin Pieneman, Jerry Speelberg (55. Joey Crawford); Robin van der Krogt; Erwin Zonneveld (70. Nick Rapmund), Jan Henk Willemse, Erik van Dijk.

Doelpuntenmakers: Jan Henk Willemse (1-1 & 2-1) & Nick Rapmund (3-2).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant