Open middag AV Sparta Voorburg

Actueel 201 keer gelezen

VOORBURG/ INGEZONDEN - Op zondag 14 oktober organiseert AV Sparta Voorburg een open middag (van 13.00 tot 16.00 uur) voor alle leeftijden op de atletiekbaan bij Sportpark Westvliet. Je kunt dan zelf ervaren en zien hoe leuk bijvoorbeeld verspringen, kogelstoten en hardlopen is.

Op deze open middag kun je kennismaken met de diverse atletiekonderdelen die afgelopen zomer te zien waren bij de Olympische Spelen. Onder begeleiding van deskundige trainers en juryleden kun je onder meer verspringen, balgooien, sprinten en kogelstoten. Daarnaast kun je zien hoe ver je met atletiek kunt komen. Ervaren atleten van Atletiekvereniging Sparta geven korte demonstraties op de volgende onderdelen:

13.00 uur polsstok hoogspringen
13.45 uur hoogspringen
14.15 uur sprint
14.45 uur kogelstoten

Bij Atletiekvereniging Sparta Voorburg traint ook een groeiend aantal volwassenen enkele malen per week mee met de loopgroepen. Er zijn loopgroepen voor verschillende niveaus. Trainingen zijn afwisselend op de baan en op de weg. Op de open dag krijgen volwassenen informatie over de verschillende mogelijkheden en over hardlopen in het algemeen.

Zij kunnen hun spieren vast versterken tijdens een krachttraining van de ervaren trainer Hans Pijnappel en een ronde van 400 meter hardlopen op tijd!

Dus trek sportkleding en sportschoenen aan en kom op zondag 14 oktober naar de atletiekbaan van Atletiekvereniging Sparta Voorburg, Sportpark Westvliet, Groene Zoom 20, Den Haag. De baan ligt centraal tussen Voorburg, Leidschendam, Leidschenveen, Ypenburg en Nootdorp. Kijk voor meer informatie op: www.avsparta.nl.

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant