Forum Sport geniet na van zege

Actueel 99 keer gelezen

VOORBURG - "We hebben als ploeg heel geconcentreerd gespeeld en Kenepa maakte het verschil", aldus trainer André Lourens over de 2-5 zege bij Lyra, die Cees Konings (later van werk), Robbert de Groot (werk), Thomas Dijksman (vakantie), Regilio Bezemer (net terug van vakantie) en Jerrel Banshidar Sharma (2e) miste.

Na 4 jaar had Michiel Bastinck weer eens een basisplaats. Lourens is blij met Bastinck. "Ik heb hem 2 jaar in het 2e gehad, omdat hij onder andere trainers niet meer in beeld was. Eind vorig seizoen vroeg ik hem of hij er weer voor wilde gaan, want ik vind hem een goede voetballer als hij ervoor werkt. Nu had ik hem nodig en stond hij er." Uit voorzorg wisselde Lourens Remco Overdevest. "Op het goede maar zware veld van echt gras voelde hij zijn benen zwaarder worden. Remco is na zijn knieblessure en een jaar niet voetballen nog niet helemaal de oude. Met vallen en opstaan wordt hij iedere wedstrijd beter, maar is hij nog niet top." Michael Jongeburger kreeg twee gele kaarten en moest met rood van het veld. "Terecht", vindt Lourens, die de 2e wel een uitgelokte vond. "Maar daar moet hij ook mee leren rekening houden. Dat was het enige smetje. Tegen HVC'10 moeten we de lijn maar doortrekken."

Opstelling Forum Sport: Nick van 't Hart; Thijs Yperlaan, Dennis Pronk, Erik Kool, Machiel Hendriks; Michiel Bastinck, Michael Jongeburger, Jordy Hartgers; Remco Overdevest (80. Kevin van der Poel); Wei Ming Tseng (60. Cees Konings), Steve Kenepa (85. Raymond Verwoerdt).

Doelpuntenmakers: Dennis Pronk (0-1), Wei Ming Tseng (0-2) & Steve Kenepa (3; 0-3, 0-4, 1-5).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant