Run to start in Voorburg

Actueel 74 keer gelezen

VOORBURG - Atletiekvereniging Sparta Voorburg geeft vanaf zaterdag 20 oktober 9.30 uur de looptraining Run to Start en traint deelnemers in zes weken voor de Dobbeloop te Nootdorp. Het is goed mogelijk om na een goede loopcursus van zes weken mee te doen aan deze wedstrijdloop van 5 km.

Run to The Start is een nieuw hardloopprogramma van de Atletiekunie. De cursus van zes weken voor de Dobbeloop bestaat uit wekelijkse gezamenlijke trainingen waarin beginnende lopers naar het evenement toe trainen. Het is wel belangrijk dat de deelnemers al zo’n 20 minuten achter elkaar kunnen hardlopen. De eerste training bij AV Sparta Voorburg begint op zaterdag 20 oktober om 9.30 uur. Verzamellocatie is sportpark Westvliet aan de Groene Zoom.

Deelnemers trainen onder begeleiding van ervaren en deskundige trainers. De les bestaat uit minimaal een uur praktijk. De trainers behandelen per training een nuttig onderwerp, zoals warming-up, blessurepreventie, voedingstips en looptechniek. Na afloop krijgen de lopers een schema mee voor huiswerktraining(en).
De afsluitende Dobbeloop start op zondag 25 november 2012 om 11.00 uur. Beginnende lopers gaan hier dankzij de goede training verantwoord en gezond de finish halen en (half)gevorderde lopers worden uitgedaagd om hun persoonlijke doelstellingen op de 5 km te realiseren, zoals het verbreken van hun persoonlijke record.

Totaalpakket
Voor deelnemers aan Run to the Start is een speciaal deelnamepakket samengesteld met het startbewijs voor de Dobbeloop, trainingsschema’s om zelf te trainen, wekelijkse adviezen en tips, de brochure ‘Gezond en veilig lopen’, één gratis consumptie na afloop van elke training, een ASICS-bidon, vier maanden lidmaatschap van de Atletiekunie en na afloop nog vier gratis trainingen bij AV Sparta. Het deelnemerspakket kost € 40,00

Inschrijving voor Run to The Start kan via de website www.runtothestart.nl. Twijfel niet langer en schrijf je vandaag nog in!

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant