De trotse kampioenen (foto: PR)

VEO E3 kampioen

Actueel 101 keer gelezen

LEIDSCHENDAM - VEO E3 werd kampioen door de eerste vijf wedstrijden van het seizoen te winnen en met nog een wedstrijd te gaan in deze (najaars)competitie onbereikbaar te worden voor de concurrentie.

Het team van VEO E3 bestaat uit 4 meisjes: Franca, Malou, Marit en Raquel. Ze worden getraind door Janneke en Mirjam (die op de foto's ontbreekt omdat ze zelf een wedstrijd moest spelen).

De kampioenswedstrijd tegen Lynx E1 uit Leidschenveen werd met 8-0 gewonnen. De wedstrijd bleef de eerste vijf minuten op 0-0 staan, waarna Malou het eerste doelpunt van de wedstrijd maakte. 1-0, maar de wedstrijd was nog lang niet afgelopen. Na een keurige 4-0, allemaal gescoord door Malou, was het rust. Even wat drinken en gelijk weer verder. Malou maakte snel weer haar vijfde doelpunt van de wedstrijd, waarna al snel Raquel het zesde doelpunt scoorde. En met een mooie aangeef van Marit scoorde Franca de zevende. Met een mooie stand van 8-0 werd de wedstrijd beëindigd.