Dankwoord SEV-voorzitter Willem van Dijk

Actueel 210 keer gelezen

LEIDSCHENDAM - Willem van Dijk kijkt terug op een mooie dag voor SEV.

"We hebben gisteren een prachtige dag beleefd. De start van ons jubileumjaar had niet beter kunnen zijn. De trommelvliezen werden door de oorverdovende klanken van de steelband op de proef gesteld maar waren blijkbaar een stimulans voor ons eerste team voor een klinkende overwinning op DSO. De activiteiten op de velden, het onthullen van het spandoek ‘s morgens, de presentatie van een prachtig jubileummagazine en dat alles muzikaal omlijst door DJ Mart van Zutphen hebben bij mij een onvergetelijke indruk achtergelaten. Het was zeer druk en in de namiddag ontstond er op het terras een gezellige sfeer van een grote SEV-familie".

"De kantineploegen zorgden er de hele dag voor dat alles op rolletjes verliep en dat iedereen van een hapje en drankje kon genieten. Toen het wel erg druk werd werden dochters gebeld om te helpen, werden er nog meer ballen gehakt gebraden en vulden jeugdleden steeds weer de inhoud van de koelkasten aan. Ook bleek maar weer dat een goede buur beter is dan een verre vriend toen de broodjes en baco’s op waren. De Jubileumcommissie onder leiding van Frank Hederik heeft de afgelopen maanden prima werk verricht en dat geldt ook voor de redacteuren en fotograaf van het jubileummagazine, Pieter Donath, Rob de Ruijter en Rik Driessen".

"Ik wil iedereen bedanken die op welke manier dan ook gisteren een bijdrage heeft geleverd aan een voor mij in ieder geval onvergetelijke dag en ik weet zeker dat ik niet de enige ben. Ik heb er alle vertrouwen in dat de activiteiten die voor dit jubileumjaar op stapel staan ook een succes zullen worden".

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant