Jubileumprogramma SEV

Actueel 37 keer gelezen

LEIDSCHENDAM - Voetbalvereniging SEV uit Leidschendam bestaat 50 jaar. Zaterdag 29 september gaat het jubileumjaar van start.

De zaterdagochtend start met de onthulling van het jubileumspandoek op de buitenmuur van De Veste op het Sportpark Kastelenring in Leidschendam. Daarna begint een onderling toernooi voor alle teams van de jeugd. En 's middags komen de senioren en veteranen tegen elkaar in actie.

Om 13.30 uur spelen de G-teams tegen een team van de Gemeenteraad op het hoofdveld. En om 15.00 uur start de jubileum (competitie)wedstrijd tussen SEV 1 en DSO 1. Dan speelt SEV 1 voor het eerst in het speciaal ontworpen jubileumshirt. Verwacht wordt dat heel veel SEV-leden daarbij aanwezig zijn. Maar iedere supporter is welkom om deze speciale middag bij te wonen.

Na afloop van de wedstrijd rond 17.00 uur zal SEV-voorzitter Willem van Dijk het jubileummagazine ontvangen uit handen van Frank Hederik, de voorzitter van de jubileumcommissie. En daarna blijft het ook gezellig. Er is muziek van Robert Udilwa en zijn brassband, er zijn hapjes en uiteraard ook drankjes. Op maandag 1 oktober, de échte oprichtingsdatum van SEV, houdt het SEV-bestuur vanaf 20.00 uur in De Veste een officiële receptie voor genodigden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant