SEV korfbal verliest van SDO

Actueel 100 keer gelezen

LEIDSCHENDAM - INGEZONDEN - In de wedstrijd tegen SDO waren in de eerste helft SEV korfbal en SDO erg aan elkaar gewaagd. SEV speelde goed en pakte de eerste voorsprong met een stand van 2-1. Later in de wedstrijd wist SEV de voorsprong uit te bouwen tot twee punten met een stand van 4-2

. Maar SDO bleef een tegenstander om rekening mee te houden. Binnen tien minuten scoorde SDO twee keer, waardoor de stand weer gelijk werd. Door nog een keer te scoren, ging SEV de rust in met 5-4. In de eerste tien minuten van de tweede helft leek deze helft net zo spannend te worden. De stand werd 6-5 voor SEV. Maar hierna lukte het SEV niet meer om te scoren. En helaas voor SEV lukte dit SDO nog wel. SDO scoorde nog vier keer, waardoor SEV de winst van de wedstrijd kwijtraakte. Zo eindigde de wedstrijd met een stand van 6-9.