Avontuurlijk brugkamp Wellant Westvliet

Actueel 211 keer gelezen

LEIDSCHENDAM/ INGEZONDEN - In het kader van de kennismaking gingen de brugklassen van het Wellantcollege Westvliet in september op Survivalkamp in de Belgische Ardennen. Het avontuurlijke programma stond in het teken van samenwerken, kennismaken en vooral … plezier maken.

Op de aankomstdag werd er gestart met een kanotocht van 9 km, gevolgd door een gezonde maaltijd en een avondspel op het bungalowpark waar de leerlingen verbleven. De volgende dag werd de “bisonrock” getrotseerd! Leerlingen wisten grenzen te verleggen en angsten te overwinnen. Zo gingen ze tokkelen, over touwbruggen lopen, rotswanden beklimmen en abseilen.

’s Middags werden bergen beklommen met een mountainbike en gingen we door weilanden, bossen en zand. In de avond was er een gezellige spelavond gevolgd door een disco. Tot slot werd de laatste dag afgesloten met samenwerkingsspellen en boogschieten. Na drie fantastische dagen was het weer tijd om met de bus naar huis gaan. Een geslaagde start van het nieuwe schooljaar.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant