Regelmatige zege Forum Sport

Actueel 41 keer gelezen

VOORBURG - De wedstrijd kende een aarzelend begin, waarin Kagia de score had kunnen openen. Het gebeurde niet. Doelman Nicky ’t Hart bewees zijn waarde en hield de ingeschoten bal uit het doel. Vervolgens bouwde Forum sport aan een overwicht. In de 18e minuut bracht een snelle combinatie over de volle breedte van het veld Jordi Hartgers in scoringspositie. Dit liet hij zich niet ontgaan en de 1 – 0 werd aangetekend. Het spel van Forum sport was meer verzorgd en dat leidde tot een aantal kansen waarmee de wedstrijd vroegtijdig beslist had kunnen worden.

Toch is de voorsprong van Forum Sport niet in gevaar geweest. In de tweede helft werd het overwicht groter en groter. De passes van Wei-Ming Tseng brachten de Forum Sport voorhoede in stelling. In de 78e minuut was het raak. Machiel Hendriks bediende Cees Konings op maat en die aarzelde geen moment. De 2 – 0 werd met een droge schuiver aangetekend. De laatste minuten was het slechts de vraag hoe hoog de score zou worden. Uiteindelijk wist Steve Kenepa in de 90e minuut de meer dan verdiende 3 – 0 op het scorebord te brengen.