Hondenwandeling voor Reinout uit Voorburg

Actueel 69 keer gelezen

VOORBURG - Reinout heeft een zeer zeldzame en zeer agressieve vorm van kinderkanker (neuroblastoom) die jaarlijks 25 kinderen in Nederland treft. Zo'n 20 procent overleeft deze ziekte. Na verschillende medische behandelingen in Nederland kan Reinout worden behandeld in Philadelphia, USA, om zijn overlevingskans te vergroten.

Om de verhuizing van Reinout en zijn familie naar Amerika financieel mogelijk te maken is de stichting Ridder Reinout opgericht. Om hun straatgenootje te helpen organiseren Bente, Tycho en Sterre van Oort op zaterdag 29 september om 13.00 uur een hondenwandeling van de Van Deventerlaan 1 in Voorburg naar de Vliet en terug. Het Haagse bureau voor public affairs en communicatie Van Oort & Van Oort steunt de actie door voor koffie, thee en limonade met wat lekkers onderweg te zorgen.

Daarnaast verdubbelt dit bedrijf de opbrengsten van de actie. Deelname kost €10,- voor volwassenen en €5,- voor kinderen. Men kan zich opgeven door een envelop met naam, adres en deelnamegeld bij - of in de brievenbus van - de Van Deventerlaan 1 af te geven. Men kan ook bijdragen via SMS: GO REINOUT naar 3010 (kosten: € 1,50), via Rabobank 1483 65 647 t.n.v. Stichting Ridder Reinout o.v.v. donatie, of via iDeal: https://www.targetpay.com/send/?id=42409&rtlo=83547.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant