Toch vuurwerk tijdens de Vlietdagen!

Actueel 119 keer gelezen

VOORBURG - De organisatie van de Vlietdagen is verheugd dat het ook dit jaar weer is gelukt om alle inwoners van Leidschendam-Voorburg en bezoekers uit de wijde omgeving een spectaculair vuurwerk aan te kunnen bieden.

Op zaterdagavond zal na de prijsuitreiking van de Candlelight Shipping en het muziekfestival Harbour Pure Beats aan de Oude Haven in Voorburg het vuurwerk te zien zijn dat wordt afgestoken aan de overzijde van de Vliet om 22.30 uur. Het vuurwerk is mogelijk door een goede samenwerking tussen de organisatoren van de wateractiviteiten in Leidschendam en de organisatoren van de Candlelight Shipping, met dank aan Berkman Tankstations en Mövenpick Hotels.

Vlietdagen 2012

Ongeveer 25.000 bezoekers worden op en rond de Vliet tussen Leidschendam en Voorburg getrakteerd op uiteenlopend (water)spektakel op 14, 15 en 16 september 2012. Het thema dit jaar is ‘Vloeiend Verbinden’. Een historische vloot, muziek, culinaire hoogstandjes en diverse wateractiviteiten verbinden de stadskernen Voorburg en Leidschendam. Kijk op www.vlietdagen.nl voor het volledige programma en voor inschrijvingen voor de verschillende onderdelen.

De organisatie is in handen van de Leidschendam-Voorburgse Evenementen Stichting op initiatief van de gemeente Leidschendam-Voorburg. Dit jaar voor de zevende keer op rij. Met medewerking van Op Koers, Stichting Poplife, MKB Leidschendam-Voorburg, Ondernemersvereniging Damcentrum, de VOOV (Vereniging Ondernemend Oud Voorburg) en VOC (Vlietsteden Ondernemers Club). De organisatie bestaat voornamelijk uit vrijwilligers.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant