Forum Sport liet zich aftroeven (Foto: Hans van der Burg)

Forum Sport onderuit in Monster

Actueel 84 keer gelezen

VOORBURG - Forum Sport ging met 4-0 onderuit. Na de eerdere zege op TAVV was dit voor de Voorburgers een teleurstellend resultaat

Door Arie Quartel

Op een zonovergoten sportpark zette Monster al in de eerste minuut de toon van de wedstrijd, vrije kans werd echter naast geschoten. Achteraf bleek dit de enige echt gevaarlijk aanval te zijn ge weest in de eerste helft. Het bleef verder bij aftasten waarbij en dat moet gezegd, Monster brutaaler en meer druk zette. In de 17e minuut lost Thijs Yperlaan een hard schot richting doel, onderweg binnen de 16 meter wordt de bal getoucheerd met de arm. Dennis Pronk ontfermde zich met dit buitenkansje. Zijn zwakke inzet werd echter door de zeer sterk keepend Jeffrey van Vliet van Monster gemakkelijk gepareerd. Dit had de wedstrijd een geheel andere wending kunnen geven.

Forum Sport liet zich in de verdediging drukken door het opportunistische spel van Monster. Een eerste waarschuwing in de 35e minuut komt van Michael Jager, hij schuift de bal in kansrijke positie echter naast het doen van Barry. De 40e minuut wordt de bal klungelig ingeleverd door Michael, Andre Rohan van Monster benut dit buitenkansje en de 1 – 0 ruststand is een feit.

Na de thee lijkt de bedoeling van Forum Sport duidelijk, er werd druk gezet om de gelijkmaker ze vinden. Helaas lukt dit niet door het agressievere spel van Monster.

Wederom onnodig en knullig balverlies levert in de 57e minuut een 2 – 0 in. De wedstrijd lijkt op dat moment reeds gespeeld. Forum Sport wil wel, maar kan niet. Door prima uitgespeelde aanvallen weet de forse spits Koos van Spronsen een hattrick te scoren met nog 2 doelpunten.

Dit verlies zal flink aankomen en was zeker niet gepland en verwacht. Volgende week wacht wederom een dergelijk wedstrijd tegen Naaldwijk, we zijn gewaarschuwd.