Week van de Reflexzone, ook in Leidschendam

Actueel 70 keer gelezen

LEIDSCHENDAM - In de week van 24 tot en met 30 september 2012 vindt de ‘Internationale Week van de Reflexzone’ plaats, met dit jaar als thema Overgewicht.

Het thema leeft in de wereld en leeft in Nederland. 60% van de mannen en 44% van de vrouwen in Nederland kampen met overgewicht, een groot aantal (10% man, 11% vrouw) heeft zelfs ernstig overgewicht of obesitas. De WHO en ook onze overheid doen er alles aan om deze problematiek onder de aandacht te brengen en er iets aan te doen.

Reflexzonetherapie is een eeuwenoude therapie die nog niet zo snel in verband wordt gebracht met overgewicht en afvallen, maar is zeker een behandelmethode die zeer positief kan werken in het proces om gewicht te verliezen. Overgewicht kan verschillende oorzaken hebben. Lichamelijke oorzaken zoals verstoringen in de spijsvertering, hormonale oorzaken, verstoringen in de vochthuishouding en ook emotionele oorzaken kunnen het afvallen verstoren.

De praktijk Feet your Body is gevestigd in het Neherlab in Leidschendam. In hetzelfde pand treft u sportcentrum Fit&Well (www.fitenwell.nl), waar u terecht kunt voor professioneel advies op het gebied van verantwoord bewegen en voedingsadvies.

In de praktijk Feet your Body van reflexzonetherapeut Saskia Klawer kunt u op dinsdag 25 september en donderdag 27 september tussen 11.00 en 15.00 uur vrijblijvend een kijkje nemen in de praktijk. Tevens kunt u zich inschrijven voor een gratis proefbehandeling tijdens deze dagen. U dient zich hiervoor vooraf in te schrijven door een email te sturen aan info@feetyourbody.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant