Nieuw seizoen scouting Satoko Kitahara van start

Actueel 58 keer gelezen

DEN HAAG - De meiden van Scouting Satoko Kitahara zijn klaar voor het nieuwe seizoen. Op zaterdag 15 september kunnen alle meiden tussen de 7 en 11 jaar terecht voor een verrassingsopkomst in Leidschenveen. De meiden van 11 t/m 21 jaar zijn die avond te vinden op de boten tijdens de gondelvaart van de Vlietdagen.

Alle meiden tussen de 5 en 21 jaar die in zijn voor een uitdaging zijn welkom bij Scouting Satoko Kitahara. De eerst vier opkomsten zijn gratis. Zie www.satokokitahara.nl voor meer informatie.

De eerste opkomst van het nieuwe seizoen is al achter de rug. Vorige week zijn zo'n vijftien meiden overgevlogen naar hun nieuwe speltak. Het overvliegen is een belangrijk moment binnen scouting, op deze avond stappen alle meiden die te oud zijn voor hun huidige leeftijdsgroep over naar de volgende. Het programma is elk jaar anders en dit jaar begon de avond met vijf spelen die de meiden in teamverband moesten uitvoeren. Er stonden onder anderen een mikadospel met ballen, een doolhof en een hindernisbaan klaar.

De teams konden met de opdrachten geld verdienen waarmee de overvliegers een zwemvest konden kopen. Gelukkig hebben ze allemaal genoeg geld bij elkaar gekregen want de enige manier om bij hun nieuwe groep te komen was, overvaren met een boot. Die boot bleek een kleine rubberboot te zijn maar gelukkig is iedereen droog overgekomen zodat aan het eind van de avond alle groepen compleet waren.

Deze week beginnen de reguliere opkomsten waarvoor de leiding een uitdagend programma heeft voorbereid. Alle meiden van 5 t/m 21 jaar die de uitdaging aandurven zijn welkom om mee te doen, de eerste vier keer zijn gratis. Zie www.satokokitahara.nl voor meer informatie of kom langs op de eerstvolgende opkomst.

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant