Voorbeschouwing RKAVV - Nieuwenhoorn

Actueel 33 keer gelezen

LEIDSCHENDAM - Komende zondag dan de eerste thuiswedstrijd van de nieuwe competitie. Na de pijnlijke nederlaag tegen Leonidas treedt de ploeg van Bas Steffens nu thuis aan tegen het altijd lastige Nieuwenhoorn

 Trainer van de ploeg uit Hellevoetsluis is de voor ons bekende Wim Schaap, oud speler van o.a. Wilhelmus. Wim is na zijn periode bij Haaglandia en een jaar niks doen weer aan een nieuwe uitdaging begonnen. Nieuwenhoorn speelde de eerste wedstrijd van het seizoen met 1-1 gelijk tegen het Utrechtse Elinkwijk. Nieuwenhoorn staat bekend als een stugge ploeg. Vorig seizoen werd de thuiswedstrijd nipt in de laatste minuut gewonnen met 2-1. Richard van Brecht ( nu DSVP ) was toen de matchwinner.

Vervanger Bas Steffens zal zijn ploeg deze week weer op scherp moeten zien te krijgen na de tik tegen het sterke Leonidas. Een nederlaag tegen deze ploeg kan, maar deze groep had daar meer tegenover moeten zetten. Lichtpuntje in de uitwedstrijd was de 17 jarige Nitesh Khedoe die zijn taak volwassen uitvoerde. De vervanger van de geblesseerde Kevin Jansen zorgde ervoor dat de trainer zijn aandacht kon geven aan de rest van de ploeg. Kevin Jansen is in afwachting van de uitslag van een MRI scan. Het lijkt erop dat hij tussen de 4 en 6 weken is uitgeschakeld. RKAVV zal er alles aan doen om deze wedstrijd de 3 punten binnen te halen om er weer een ouderwets leuke middag van te maken op de Kastelenring.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant