Oude Centrum Voorburg redt vuurwerkshow

Actueel 131 keer gelezen

VOORBURG - Op vrijdag 14 september tot en met zondag 16 september vinden op en rond de Vliet in Leidschendam en Voorburg de Vlietdagen plaats. De vuurwerkshow zou vanwege bezuinigingen niet door gaan. De ondernemersvereniging van het Oude Centrum van Voorburg en de commissie van de Candlelight Shipping vonden dat echter onbespreekbaar. Alle zeilen zijn bijgezet, maar zij hebben er op het laatste nippertje voor gezorgd dat de vuurwerkshow toch plaats vindt.

Op vrijdag 14 september tot en met zondag 16 september vinden op en rond de Vliet in Leidschendam en Voorburg de Vlietdagen plaats. De vuurwerkshow zou vanwege bezuinigingen niet door gaan. De ondernemersvereniging van het Oude Centrum van Voorburg en de commissie van de Candlelight Shipping vonden dat echter onbespreekbaar. Alle zeilen zijn bijgezet, maar zij hebben er op het laatste nippertje voor gezorgd dat de vuurwerkshow toch plaats vindt.

Deze spectaculaire vuurwerkshow zal te bewonderen zijn op zaterdag 15 september in de Oude Haven van Voorburg . Nadat de deelnemers Candlelight Shipping in Voorburg zijn gearriveerd, zal om 22.15 uur de prijsuitreiking plaatsvinden voor de meest originele en mooie boot. Daarna, om ongeveer 22.30 uur bent u van harte welkom om van dit mooie vuurwerkshow te genieten vanaf de kade van de Oude Haven.

Zaterdag 15 september overdag worden om 13.00 en 15.00 uur de fashionshows gehouden vanaf het Fashion-point bij de Oude Kerk in de Voorburgse Herenstraat. Diverse van de vele modeboutiques die het Oude Centrum rijk is laten hier in wervelende shows de mode zien voor het nieuwe seizoen. Daaromheen zal er veel muziek in het centrum zijn én zijn er demonstraties verzorgd door Westvliet Fitness- & Racketclub.

Ook het Oldtimerfestival wordt weer door de Vereniging Ondernemend Oud Voorburg verzorgd op zondag 16 september. Op deze zondag zijn de winkels in het winkelcentrum geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Er zijn dan de mooiste oldtimers en classic cars te bewonderen in het schitterende decor van onze mooie historische gebouwen. Silverstar Country Linedance en de Red Village Country Dancers zijn aanwezig voor een wervelende show waar de toeschouwers ook aan mee kunnen doen. DJ Jan en DJ Hans verzorgen de muziek en draaien ook op verzoek.

Meer informatie over deze evenementen kunt u terugvinden op www.voorburgcentrum.nl of via de facebookpagina van winkelcentrum.oudvoorburg.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant