CDA 'overvalt' Leidsenhage

Actueel 22 keer gelezen

LEIDSCHENDAM - Zaterdagmorgen werden de bezoekers van winkelcentrum Leidsenhage verrast door een grote groep CDA-ers die campagne voerde voor de komende Tweede Kamerverkiezingen. De lokale CDA-fractie was voor die gelegenheid versterkt met tientallen CDA’ers uit de regio.

Met een speciale CDA-bus werd deze groep zaterdag vervoerd langs tal van steden en dorpen in Zuid-Holland. “Als lokale afdeling probeer je samen met het bestuur en actieve leden zoveel mogelijk mensen te bereiken in de gemeente. Deze tijdelijke versterking zorgt voor een mooie boost voor het campagneteam en een behoorlijke zichtbaarheid”, aldus fractievoorzitter Juliette Bouw.

De tientallen CDA'ers deelden niet alleen folders, ballonnen en spaarvarkens uit maar gingen ook het gesprek aan met de mensen. Het belangrijkste punt van zorg van het winkelende publiek was de pensioenproblematiek.

Na het campagnevoeren in Leidsenhage vertrok de bus met CDA’ers, aangevuld met vier CDA-fractieleden uit Leidschendam-Voorburg, naar Leiden om daar dezelfde “overval-tactiek” uit te voeren. De komende dagen tot de verkiezingen van 12 september, wordt er nog op tal van plaatsen campagne gevoerd.

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant