GroenLinks geeft campagnefeestje in Leidsenhage

Actueel 28 keer gelezen

LEIDSCHENDAM - GroenLinks heeft afgelopen zaterdag tijdens haar campagneactie “Groen Geluid” ook andere partijen de ruimte gegeven hun standpunten naar voren te brengen. GroenLinks had de muziektent in winkelcentrum Leidsenhage omgetoverd tot politiek podium.

Naast veel kopstukken van GroenLinks hebben ook VVD, PvdA, CDA, SP en zelfs Hero Brinkman van DPK het podium beklommen om te debatteren of uitleg te geven over de standpunten van hun partij.


“Politiek is belangrijk, dat willen we laten zien vandaag. Natuurlijk willen we graag dat u op GroenLinks gaat stemmen, maar nog meer willen we dàt u gaat stemmen op 12 september,” aldus Marian Cornelissens, fractievoorzitter van GroenLinks Leidschendam-Voorburg. “Politiek gaat vaak teveel over tegenstellingen, terwijl we het uiteindelijk toch met elkaar moeten doen.”

Het feest was compleet toen GroenLinks ook nog een brassband aan liet rukken om Leidsenhage op zijn kop te zetten, terwijl de campaigners van GroenLinks stukken watermeloen uitdeelden. Zoals Marian vanaf het podium liet weten; “Groen van buiten, rood van binnen, en met pit erin. Net als GroenLinks!”

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant