Droom komt uit voor singer-songwriter Michelle van Min

Actueel 227 keer gelezen

VOORBURG - Voor de Voorburgse singer-songwriter Michelle van Min gaat een droomwens in vervulling. Haar nieuwe EP komt aan het eind van de herfst uit en kan dan wereldwijd via iTunes gedownload worden. Michelle van Min trad al eerder op in het programma 'De Wereld Draait Door’ van Matthijs van Nieuwkerk. Het DWDD miljoenenpubliek van Matthijs, hoorde een van onze jongste, getalenteerde singer-songwriters van Nederland.

Michelle mocht een fragment zingen van haar eigen nummer ‘The Middle Path’. Dit optreden is terug te beluisteren op de site van Giel Beelen, radio 3 FM of haar eigen You Tube kanaal.

Tijdens de zoektocht van Giel Beelen op Vara 3fm naar 'de Nederlandse Birdy', was Michelle een opvallende verschijning.

Michelle van Min is een Voorburgse singer-songwriter. Zij wordt gekenmerkt door haar eigen specifieke sound. Schrijft haar eigen liedjes in de blues, jazz en soul sfeer, waarbij ze zichzelf begeleid met de gitaar. Amy Winehouse is één van haar grote voorbeelden en invloeden daarvan hoor je dan ook soms terug in haar sound.
Producers George konings en Benny Rees gaan met Michelle nu aan de slag. In oktober zijn de eerste opnames in een studio in Arnhem. De EP van Michelle is in de maak. Met haar leeftijd van 17 lentes jong, wordt Michelle door insiders uit de muziekindustrie al gezien als een groot talent.

http://michellevanmin.blogspot.nl/

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant