Forum Sport verhoogt de druk (foto Fred Reuling/ Haaglandenvoetbal.nl)
Forum Sport verhoogt de druk (foto Fred Reuling/ Haaglandenvoetbal.nl)

Forum Sport start met nuttige winst op TAVV

Actueel 78 keer gelezen

VOORBURG - Forum Sport had al goed warm gedraaid in de bekercompetitie, maar wist ook bij de competitiestart de volle buit in eigen huis te houden. TAVV moest huiswaarts keren met een 2-0 nederlaag op zak. ,,Maar het is wel een ploeg die straks punten gaat pakken”, wist Forum Sport-trainer André Lourens na afloop.

Forum Sport had op het eigen kunstgras aanvankelijk wat moeite met het stugge TAVV, een jonge ploeg met een goed collectief. Toch kwamen de Voorburgers na een half uur spelen aan de leiding. Linkerverdediger Jordy Hartgers liet de bal uit een vrije trap in het vijandelijke doel verdwijnen: 1-0.

In de tweede helft bleef TAVV, ondanks de achterstand, de verdedigende stellingen optrekken, loeren op een counter. Omdat Forum Sport in de eerste fase van het tweede bedrijf de marge niet wist de vergroten, bleef het spannend. Tien minuten voor tijd viel echter de beslissing. Good-old Steve Kenepa zette Forum Sport op een veilige 2-0 voorsprong en in die stand kwam verder geen verandering meer.

,,Je hoopt natuurlijk op zo'n start. Drie potjes winnen in de beker is leuk, maar hier gaat het uiteindelijk om, de competitiestart. Volgende week moeten wij naar Monster, dat bij SEV gewonnen heeft. Dan moeten wij daar ook maar gelijk een slag slaan.”

Bron: Haaglandenvoetbal.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant