Optimistisch D66 verwelkomt 200ste lid

Actueel 48 keer gelezen

LEIDSCHENDAM - Voor het eerst in het bestaan van de partij is het lokale ledental boven de 200 uitgekomen. Op een campagneborrel in Partycentrum Dekker’s Hoeve heette D66 donderdag het 200e lid welkom. Bestuursvoorzitter Rob Schouten zette de 25-jarige Chiara Vegt in de bloemen.

Voor Chiara, andere D66’ers en geïnteresseerden legde de lokale Tweede Kamerkandidaat van D66, Ton Monasso, nog eens uit waarom 12 september op D66 gestemd moet worden. ,,D66 is optimistisch. We kunnen structureel beter uit de crisis komen. Daarvoor is wel herstel van vertrouwen in Europa nodig. Moeten we de woning- en de arbeidsmarkt hervormen, de zorg voor een ieder toegankelijk en betaalbaar houden en meer investeren in het onderwijs.’’

Ton Monasso is met 27 jaar een van de jongste kandidaten voor de Tweede Kamerverkiezingen van 12 september 2012. De Voorburger staat 19e op de kieslijst van D66.
Op de campagneborrel lichtte fractievoorzitter Peter van Dolen het vertrek van wethouder Jérôme Schellings toe. Schellings heeft om gezondheidsredenen zijn functie moeten neerleggen. Fractie en bestuur zijn naarstig op zoek naar een geschikte opvolger. ,,Het zal moeilijk zijn om iemand met dezelfde capaciteiten als Jérôme te vinden’’, aldus Van Dolen.

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant