Dak er af bij tennisclub Leidschenveen

Actueel 92 keer gelezen

Den Haag- Van 4 tot en met 10 juni wordt het eerste OPEN tennistoernooi van de Sportvereniging Leidschenveen gehouden. Onder de deelnemers van het Open toernooi wordt een weekend cabrio-rijden verloot.

Van 4 tot en met 10 juni wordt het eerste OPEN tennistoernooi van de Sportvereniging Leidschenveen gehouden. Onder de deelnemers van het Open toernooi wordt een weekend cabrio-rijden verloot. Inschrijven voor het Open tennistoernooi kan via de website www.svleidschenveen.nl

Het open tennistoernooi is een toernooi waar naast de eigen leden van SV Leidschenveen, ook de leden van andere verenigingen aan mee mogen doen. Dit toernooi is zeer geschikt voor beginners vanaf 16 jaar met speelsterkte 8 en 9 en voor gevorderden vanaf 25 jaar met speelsterktes 6 en 7. Hierdoor kan iedereen op zijn eigen niveau inschrijven. Naast tennis worden op het sportpark leuke activiteiten georganiseerd.

Inschrijven kan via de website www.svleidschenveen.nl tot en met 21 mei of tot het maximale aantal inschrijvingen is bereikt.

Sportvereniging Leidschenveen is vanaf 1 maart 2012 de nieuwe vereniging in Leidschenveen op sportpark de Dijken voor voetbal en tennis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant