Maurice Steijn: 'Het was een kansloze missie'

Actueel 56 keer gelezen

Regio- ADO Den Haag ging kansloos onderuit in Eindhoven bij PSV. De doelpuntenmachine van de gastheren stopte bij 5-0, met (Haagse) dank ook aan doelman Gino Coutinho. Trainer Maurice Steijn analyeert de nederlaag.

De uitblinker in het Haagse doel, voorkwam dat zijn ploeg met een nog grotere nederlaag van het veld moest stappen. Ook Maurice Steijn complimenteerde zijn doelman. ,,Hij is bij ons 'de man of the match' is geworden, omdat hij ons meerdere malen uitstekend heeft gered.”

Over het eindresultaat bestond na afloop geen discussie, dat weet trainer Steijn ook. Hij: ,,De overwinning van PSV is volkomen terecht. Zij hebben afgelopen zondag bij Roda JC uitstekend gevoetbald. Om die reden hadden wij besloten om ons wat in te laten zakken. Wij hoopten met de counter toe te kunnen slaan, maar dat bleek uiteindelijk een kansloze missie.”

Aan Steijn en zijn technische staf de zware taak om zijn ploeg nog eenmaal klaar te stomen voor de laatste competitiewedstrijd. Zondag om 14.30 uur thuis tegen De Graafschap, dat nog strijdt tegen degradatie. Na het gelijke spel van donderdagavond tegen Excelsior behouden de 'superboeren' twee punten voorsprong. Concurrent Excelsior speel thuis tegen PSV.

Maurice Steijn zal het zondag moeten doen zonder Kevin Visser die tegen PSV tegen een rode kaart aanliep. Daarentegen zijn Kenneth Omeruo en Lex Immers weer vrij van een uitsluiting en beschikbaar.

Bron: Haaglandenvoetbal.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant