De avondvierdaagse is altijd druk bezocjht. (foto PR)
De avondvierdaagse is altijd druk bezocjht. (foto PR)

41ste avondvierdaagse in Leidschendam

Actueel 94 keer gelezen

Leidschendam - Over iets minder dan een maand lopen weer honderden mensen vier avonden mee met de avondwandel4daagse van Leidschendam. Ook u kunt zich nog opgeven voor dit sportieve evenement dat van maandag 21 mei tot en met donderdag 24 mei loopt. De inschrijving is namelijk nog steeds geopend.

Via www.avondwandel4daagse.nl kunt u zich met eventuele medelopers inschrijven tegen het voordeligere tarief van €4,00. Voor dit bedrag kunt u vier avonden lang mooie routes van vijf of tien kilometer wandelen en aan het eind van de feestelijke vierde avond ontvangt u natuurlijk de officiële avondwandel4daagse-medaille.

Dit jaar wordt de avondwandel4daagse voor de 41ste keer gehouden. In 1971 startte deze wandeltraditie in Leidschendam. Sinds 2007 is het start- en finishpunt bij korfbalvereniging SEV (Veurselaan 109, 2272AT) op sportpark DuiveSteyn. U kunt de avondwandel4daagse ook volgen via twitter (@w4dleidschendam) waar u het allerlaatste nieuws over de vierdaagse van Leidschendam kunt lezen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant