Een cheque voor het goede doel. (Foto: Angelo Blankespoor)
Een cheque voor het goede doel. (Foto: Angelo Blankespoor)

Geslaagde Ladies Day bij ADO

Actueel 52 keer gelezen

Regio - ADO Den Haag zorgde voor een unicum in de Nederlandse voetballerij. Vrijdag was er voorafgaand aan de wedstrijd van de ADO Den Haag vrouwen tegen Telstar een evenement voor alle meisjes en vrouwen vanaf zes jaar uit de Haagse regio.

Vanaf een uur of vier was er op het terrein van het Kyocera stadion van alles te beleven voor de dames. Er kon een markt bezocht worden met allerlei stands, vond er enkele malen een modeshow plaats en was er een optreden van Shary-An.

De organisatie had graag een vol stadion gezien, maar met de opkomst van zo'n kleine 6000 vooral meisjes en vrouwen was men zeker niet ontevreden. Gelukkig lieten de weergoden de organisatie ook niet in de steek en ging de wind op tijd liggen en stak er ook nog een zonnetje op.

Een deel van de opbrengst kwam bovendien ten goede aan een goed doel, namelijk het project “Bewegen tegen Kanker” van ADO Den Haag en Medisch Centrum Haaglanden. Een cheque van 1750 euro kon overhandigd worden.

Het evenement was ook bedoeld om het vrouwenvoetbal, de snelst groeiende sport voor vrouwen in ons land, te promoten en om de meisjes en vrouwen in de regio kennis te laten maken met het Kyocera stadion.

Bron: Haaglandenvoetbal.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant