Wie zitten er achter deze overval? (foto politie Haaglanden)
Wie zitten er achter deze overval? (foto politie Haaglanden)

Wie kent deze gewelddadige overvaller?

Actueel 70 keer gelezen

Den Haag - De hoofdofficier van justitie in Den Haag looft een beloning van 15.000 euro uit voor de tip die leidt tot de aanhouding van de overvallers van juwelier Lapidee.

 Daarnaast geven Politie Haaglanden en het openbaar ministerie beelden vrij van de overval op de juwelier aan de Beeklaan. Bij de overval kwam de 47-jarige juwelier om het leven. Vrijgeven van beelden Het rechercheteam verstrekt vandaag foto's en beelden van de twee overvallers die de 47-jarige ondernemer dodelijk verwondden. Met het vrijgeven van de foto's en de beelden verwacht het team meer informatie te verkrijgen over de identiteit en of verblijfplaats van de twee verdachten. Youtube Het rechercheteam roept daarbij uw hulp in, door beelden van de beveiligingscamera’s uit de juwelier vrij te geven.

Bekijk het opsporingsfilmpje op ons Youtube-kanaal. http://youtu.be/kMEpzZGRgXM

Tips? Bel de politie! Kent of herkent u deze overvaller of heeft u informatie die van belang kan zijn bij het onderzoek? Neem dan zo snel mogelijk contact op met het speciale rechercheteam via telefoonnummer 0900-8844. Billboards, posters en flyers Het rechercheteam plaatst de komende dagen enkele billboards op de Beeklaan met daarop de foto's van de twee verdachten. Ook verspreidt het team raamposters en gaan rechercheurs fyers uitdelen.

Dit alles om zoveel mogelijk informatie over de twee verdachten te verkrijgen. Getuigenoproep Het rechercheteam doet nog steeds een dringend beroep op iedereen die woensdagmiddag rond 12.30 uur in de omgeving van de Beeklaan/Noorderbeekstraat was en iets gezien of gehoord heeft dat te maken kan hebben met de gewelddadige overval. Ook mensen die op een andere manier informatie hebben die kan helpen bij het opsporen van de dader(s), worden verzocht contact op te nemen met het Team Grootschalig Opsporen, op telefoonnummer 0800-6070.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant