Vrouwen vieren feest na een doelpunt. (foto Sander Hollander/ Haaglanden Voetbal)
Vrouwen vieren feest na een doelpunt. (foto Sander Hollander/ Haaglanden Voetbal)

ADO wil 15.000 vrouwen in stadion...

Actueel 18 keer gelezen

Den Haag - ADO Den Haag zorgt voor een unicum in de Nederlandse voetballerij. Op vrijdag 27 april zal er voorafgaand aan de wedstrijd ADO Den Haag Vrouwen – SC Telstar Vrouwen een evenement worden georganiseerd voor alle meisjes en vrouwen vanaf 6 jaar uit de Haagse regio

De wedstrijd begint om 19.30 uur, maar voorafgaand is er vanaf 16.00 uur op het terrein van het Kyocera stadion van alles te beleven voor de dames. Zo kan er een markt worden bezocht, er zullen modeshows worden gehouden en zangeres Shary-An zal het geheel compleet maken. Het streven is om een uitverkocht stadion vol met dames te realiseren, dus met 15.000 vrouw sterk ADO Den Haag naar de overwinning te schreeuwen! Een deel van de opbrengst zal ten goede komen aan het project ‘Bewegen tegen Kanker’ van ADO Den Haag en Medisch Centrum Haaglanden.

Het evenement is bedoeld om het vrouwenvoetbal, de snelst groeiende sport voor vrouwen, te promoten en om vrouwen in de regio kennis te laten maken met het Kyocera stadion.

Kaarten voor het evenement zijn vanaf heden te koop aan de balie in het Kyocera stadion en kosten slechts 5 euro. Verzamel dus uw moeders, zussen, nichtjes, tantes, vriendinnen en kom samen naar het stadion!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant