Reünie RKAVV Old Stars groot succes

Actueel 106 keer gelezen

Leidschendam - Ruim 300 oud-RKAVV’ers kwamen naar de Kastelenring waar de jubileumcommissie een reünie had georganiseerd. Vanaf 17.00 uur werd gestart met twee wedstrijden. Na afloop was de derde helft bij alle elftallen bijzonder gezellig!

Twee teams uit de eind jaren ‘80-‘90 van succesvolle RKAVV dames van het veld en zaal speelden tegen elkaar. De zaaldames trokken, met de fanatieke 76 jarige An Nolet als coach, aan het kortste eind. De uitslag werd uiteindelijk 6-0 voor de ‘velddames’.

Bij de mannen speelden diverse oud RKAVV cracks uit succesvolle selectie en eerste elftallen uit de 70-80 jaren tegen een elftal van A1 spelers uit de roemrijke landelijke- en regionale RKAVV jeugd. In de jaren ‘80 speelde dit elftal op het hoogste niveau van Nederland. Tegenstanders van toen waren Ajax, Feyenoord, ADO en vele andere BVO’s. Uitslag werd 2-4 voor de ‘A1 jeugd’.

Om 19.00 uur werd de reünie officieel geopend door RKAVV voorzitter Henry Steffens, die o.a. de sponsors en vele vrijwilligers bedankte. Daarna werd het overheerlijke koude en warme buffet van Burg en Bol geopend.

De reünie was een weerzien van veel oud bekenden waarbij oude (maar ook sterke) verhalen werden opgehaald. Velen hadden gehoor gegeven aan de oproep om oude foto’s, boeken en prenten etc. aan te leveren. Jan Al heeft vele uren werk besteed aan het opzetten van een digitaal archief en had een schitterende galerij gemaakt in de kantine en het sponsorhome. Voor de aanwezigen was genieten van alle mooie en unieke aangeleverde prenten en stukken.

90-jarig jubileum

RKAVV viert dit seizoen haar 90-jarig bestaan en organiseert daarom allerlei activiteiten. Op de rol staan nog een veiling op vrijdag 1 juni waar geboden kan worden op allerlei artikelen en een familiedag op zondag 3 juni.

Bron:  Haaglandenvoetbal.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant