De 33ste versie komt er aan. (foto PR)
De 33ste versie komt er aan. (foto PR)

Jaarlijkse Oranjelust Kinderstraatspelen

Actueel 127 keer gelezen

Voorburg - Op Bevrijdingsdag, zaterdag 5 mei worden in de gemeente Leidschendam-Voorburg in de Oranjelust weer de jaarlijkse Kinderstraatspelen georganiseerd. De organisatie, die bestaat uit bewoners uit de straat zelf, nodigen voor de 33ste keer alle kinderen uit om deel te nemen aan de spelletjes.

Inschrijven kan vanaf 11.30 uur. Om 12.30 uur zullen de spelen officieel worden geopend door het oplaten van ballonnen. Voor de allerkleinsten is de Zuyderloostraat weer omgedoopt tot peuterparadijs met een heus springkussen. Voor de kinderen van 4 tot en met 12 jaar staan in de gehele Oranjelust diverse
uitdagende oud Hollandse spelen opgesteld. Heb je alle spelletjes gedaan en je kaart vol ingeleverd, dan ontvang je een gratis aandenken.

Je kunt deze dag ook een ritje maken met een echte oude brandweerauto Tijdens de kinderspelen is er, zowel aan het begin als aan het eind van de Oranjelust, de mogelijkheid om de vrijmarkt te bezoeken.

Om 15.00 uur zal kindertheater Warboel een voorstelling geven. Deelname aan de Kinderstraatspelen is, zoals altijd, gratis. Informatie en foto's over de Kinderstraatspelen kunnen ook worden bekeken op
www.facebook.com/KinderstraatspelenOranjelust

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant