Afbeelding

Veel winkels zijn open op koninginnedag

Actueel 131 keer gelezen

VOORBURG - Koninginnedag wordt altijd grootst gevierd in ’t Historisch centrum van Voorburg. Ook maandag 30 april beloofd het weer gezellig druk te worden.

Op de hoek van de Herenstraat en de Van Schagenstraat staat De Ronde Tafel van Voorburg met een kraam, een terras en een spetterende DJ. Hier worden koude dranken en warme hapjes verkocht voor het goede doel. Dit jaar gaat de opbrengst naar de bouw van een school in Zuid-Afrikaans Stutterheim.

In de Franse Kerkstaat en in de Herenstraat bij het viaduct komt een podium met live muziek. Op dit podium bij Forum Lounge treedt van 14:00 tot 16:00 uur Proyecto Mezcla op. Vervolgens, van 16:00 tot 18:00 uur speelt Neerlands Peil de sterren van de hemel. Als afsluiter geven The Raspers een spetterend optreden van 19:00 tot 22:00 uur.

Vele winkels zullen deze dag extra geopend zijn. Ook op de vrijmarkt komen jaarlijks veel mensen af. Plaatsen voor de vrijmarkt reserveren is niet mogelijk. Let erop dat sommige plaatsen voor de podia of voor winkels niet gebruikt kunnen worden voor de vrijmarkt. Sta je zelf op de vrijmarkt? Dan ben je zelf verantwoordelijk voor het opruimen van je spullen. Het achterlaten van onverkochte spullen is niet toegestaan.

Bij Westvliet fitness- en racketclub in Den Haag en bij VV Wilhelmus zijn grote parkeerterreinen waar bezoekers en ondernemers van ’t Historische centrum van Voorburg gratis kunnen parkeren. Via de oversteek over de Westvlietweg en de Kerkbrug is het oude centrum direct bereikbaar.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant