Afbeelding

Dames van TCO Leidschendam nemen de leiding

Actueel 178 keer gelezen

Leidschendam - Door de derde overwinning op rij hebben de dames van TCO Leidschendam, uitkomend in de 1ste klasse afgelopen zondag de leiding genomen in de landelijke voorjaarscompetitie.

Tegen Langeraar uit Leiden werd een afgetekende 6-0 overwinning geboekt. Sabrina van Rijn en Linda Bronsgeest hebben deze competitie nog niets verloren en ook ditmaal wonnen zij zowel de beide singlepartijen als de gezamenlijke dubbel. Ook de andere twee zusjes van de familie Bronsgeest bleven ditmaal ongeslagen. Komend weekend kan de koppositie worden verstevigd. Dan spelen de dames een thuiswedstrijd tegen G.L.T.C. Be Quick uit Rotterdam.

Ook het 1ste herenteam boekte een overwinning. In Rijswijk werd met 4-2 gewonnen van Te Werve door overwinningen van Marco Swaan, Quincy Verheul en Harry Koster in de singlepartijen. De dubbel van Marco en Quincy bracht het vierde punt op.

Door de derde nederlaag op rij staan het veteranen heren 35+ team onderaan. Ditmaal werd met 5-1 verloren van Oud Wassenaar. Alleen Martin Zaat wist zijn singlepartij in winst om te zetten. In de zaterdag districtscompetitie gaat het 1ste herenteam voortvarend door een 4-2 overwinning op T.V. Rijswijk. Zij staan nu op de 2de plaats achter het onverslaanbaar geachte Oud Wassenaar. Het 1ste mixed team heeft door een 0-5 nederlaag tegen Vredenburch de punten hard nodig om degradatie te voorkomen. Wellicht dat de komende uitwedstrijd tegen Buytenwegh uit Zoetermeer het tij kan doen keren. Deze tegenstander heeft tot op heden 1 punt meer gehaald en kan dus bij een overwinning worden ingehaald.

Zaterdag a.s. gaan de heren op bezoek bij Pijnacker. Zondag staan onder andere de wedstrijd tussen heren 1 en MLTV’90 uit Monster op het programma en in de veteranen hoofdklasse spelen de heren tegen Forescate uit Voorschoten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant