De politie zoekt de daders van de overval op het wedskantoor in Nootdorp.  (foto PR).
De politie zoekt de daders van de overval op het wedskantoor in Nootdorp. (foto PR).

Overval wedkantoor in Team West

Actueel 222 keer gelezen

Regio - Op dinsdag besteedt Team West aandacht aan vier zaken in de regio.

Overval Wedkantoor Nootdorp

Op zondag 25 maart vond er een overval plaats op een wedkantoor in de Dorpsstraat in Nootdorp. De daders zijn duidelijk te zien op de beelden die in de uitzending getoond worden. De recherche van Bureau Pijnacker-Nootdorp hoopt op herkenning van de daders.

Straatroof

Op 31 maart werd een Hagenaar op brute wijze op straat beroofd op de hoek van de Potchefstraat en de Schalk Burgerstraat. De man raakte bij de straatroof gewond en in de uitzending verteld hij zijn verhaal en wordt namens de recherche van Bureau De Heemstraat een oproep getuigen gedaan. Ook is er een reconstructie te zien van een straatroof en geeft de politie tips.

Inbraak poolcentrum

Twee nog onbekende jongens braken in de nacht van 28 op 29 februari in bij het poolcentrum aan de Hobbemastraat. Van de jongens zijn camerabeelden beschikbaar. De recherche van Bureau De Heemstraat komt graag in contact met mensen die de jongens menen te herkennen.

Brandstichting Zoetermeer Op de Scott Joplinrode in Zoetermeer werd in de nieuwjaarsnacht een auto in brand gestoken. Twee geparkeerde auto's raakten daardoor beschadigd. Vanwege de grote rookontwikkeling werden enkele bovengelegen woningen ontruimd. De recherche zoekt nog getuigen van deze brandstichting.

Tips?

Heeft u naar aanleiding van de zaken in de uitzending tips? Neemt u dan contact op met desbetreffende rechercheafdeling via nummer 070-424 1500. Uitzending Team West wordt dinsdag 10 april uitgezonden op TV West, na het nieuws van 17.00 uur. Het programma wordt 's avonds en woensdag overdag herhaald. Alle zaken zijn vanaf dinsdagmiddag ook terug te zien op de website van Politie Haaglanden: www.politie.nl/haaglanden/opsporing

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant