De tent van 'Mooi Voorburg' zal in de Herenstraat staan. (foto Het Krantje).
De tent van 'Mooi Voorburg' zal in de Herenstraat staan. (foto Het Krantje).

Winnaar fotowedstrijd stelt waterpomp in werking

Actueel 194 keer gelezen

Voorburg - Op zaterdag 14 april staat de tent van de stichting Mooi Voorburg weer in de Herenstraat bij de pomp ter gelegenheid van de opening van het 53ste Mooi Voorburgjaar. In het voorjaar heeft de stichting “Mooi Voorburg” een fotowedstrijd georganiseerd met als thema : “Wat is er MOOI in Mooi Voorburg en wat zou MOOIER kunnen worden”.

Door 20 deelnemers zijn zo’n 100 foto’s ingestuurd, die door een deskundige en onafhankelijke jury, bestaande uit Piet Jacobs, Astrid Beckers en Hans Mulder, zijn beoordeeld.

Op zaterdag 14 april om 12.00 uur zullen de prijswinnaars bekend worden gemaakt en vindt de prijsuitreiking plaats. Tussen 11.00 en 15.00 uur worden de 20 beste foto’s tentoongesteld in de Mooi Voorburg-tent op de hoek van de Herenstraat en de Van Schagenstraat.

Daarna zal de prijswinnaar de pomp in werking stellen: een symbolisch moment voor de start van de activiteiten van de stichting in 2012.m In de tent van Mooi Voorburg is voor (nieuwe) donateurs het jubileumboek “Van waterpomp tot dorpswacht”verkrijgbaar voor € 5,-.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant