Ook in Het Krantje kunnen startende ondernemers hun verhalen kwijt.
Ook in Het Krantje kunnen startende ondernemers hun verhalen kwijt.

Startende ondernemers krijgen steuntje in de rug

Actueel 74 keer gelezen

Voorburg - Goed nieuws voor startende ondernemers in de gemeente Leidschendam-Voorburg. Deze gemeente verlengt haar financiële bijdrage aan het KvK-Starterstraject in 2012. Dit betekent dat startende ondernemers uit deze gemeente ook komend jaar onder bepaalde voorwaarden subsidie kunnen krijgen

Hiermee kunnen ze tegen een aanzienlijke korting deelnemen aan seminars en één op één adviesgesprekken voeren met KvK-adviseurs. De eigen bijdrage is € 100,00 en de gemeente Leidschendam-Voorburg betaalt € 500,00 mee.

Geïnteresseerden doen er goed aan zich snel te melden, want op=op.

Goed voorbereid van start gaan, verhoogt de slagingskans van het ondernemerschap. Dat is de reden dat veel gemeentes in onze regio deze subsidiemogelijkheid bieden.

In 2010 zijn er 29 nieuwe deelnemers toegelaten tot het Starterstraject Leidschendam-Voorburg en in 2011 37. In totaal hebben al 66 ondernemers hun kennis en kunde aangevuld met informatie via het Starterstraject.

Hoe werkt KvK-Starterstraject?

De eerste stap is een intakegesprek (kosten: 50,-, wordt bij deelname in mindering gebracht op eigen bijdrage) met een bedrijfsadviseur van de KvK. Hier wordt bekeken waaraan de startende ondernemer behoefte heeft en of hij of zij aan de volgende punten voldoet.

1: De startende ondernemer woont in de gemeente.
2: De startende ondernemer start zijn bedrijf in de gemeente.
3: De ondernemer heeft een bedrijf in de gemeente én is maximaal anderhalf jaar gevestigd in de gemeente.

Geïnteresseerden in het KvK-Starterstraject Leidschendam-Voorburg vinden meer informatie op www.kvk.nl/starterstrajectdenhaag.

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant