Reünie voor oud Voorburgers

Actueel 740 keer gelezen

Voorburg - Een reunie voor Voorburgers uit de jaren 1977 tot en met 1983. Anja Tenholter-van der Vliet en Margreet van Zwieteren organiseren in samenwerking met het “het Wapen van Voorburg” op zaterdag 12 mei deze happening voor oud Voorburgers.

Via facebook kregen Anja en Margreet enkele jaren geleden weer contact met elkaar. Vroeger waren we dikke vriendinnen en zaten we bijna dagelijks in zwembad de Vliegermolen, McDonald's of de Cherry Bar. We waren de “hangjongeren van die tijd” die een plek hadden. We werden met open armen ontvangen bij de oud-eigenaren van de sherry bar, Jan en Jopy Kennedy.

Zij hadden zelf dochters van onze leeftijd en er was een enorm hecht contact. Er was een vaste D. J. Die iedere week zijn platen draaide en we hebben daar een flink aantal danspasjes gemaakt. Voor de broodnodige afwisseling liepen we zo nu en dan over naar de bar van Chinees de Rose Garden.

Op zondagmiddag reden we gezamenlijk in volgepropte auto’s naar Poeldijk of naar Noordwijk. Met als afsluiting even een drankje halen in de Sherry Bar. Op een enkele schermutseling na, was het altijd een vrolijke boel op het koningin Julianaplein en we kijken er met groot plezier op terug. Tijdens onze hernieuwde kennismaking vroegen we ons een keer af hoe het nu toch is met alle oude vrienden en bekenden van toen en al snel was het idee van het organiseren van de reünie geboren. De locatie van de Sherry bar bestaat nog steeds maar nu met de toepasselijke naar “het Wapen van Voorburg”.

"We hebben de eigenaar van “het Wapen” direct bereidt gevonden om de reünie aldaar te houden. De muziek en de hapjes worden zelfs verzorgt door “Het Wapen”. Een enorm attent gebaar en de locatie dekt uiteraard de nostalgische lading", zegt Anja. "Door de komst van Hyves en Facebook hebben we al heel veel vroegere bekenden gevonden vertellen de beide dames enthousiast. Uiteraard willen we niemand missen en doen we via deze krant nog een oproep om je aan te melden. Aanmelden kan via de e-mail anja.tenholter@ziggo.nl

De reunie is zonder partners, net als toen....De datum is 12 mei om 20.30 uur in Het Wapen van Voorburg, Koningin julianalaan 249 2273 JG Voorburg.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant