Inloopspreekuur OV

Actueel 48 keer gelezen

VOORBURG - Vanaf dinsdag 27 maart is er wekelijks een inloopspreekuur over het project OV-knoop Voorburg. Belangstellenden kunnen hiervoor tussen 09:00 en 10.30 uur terecht in het pand aan de Herenstraat 76.

Het spreekuur is nu ingesteld omdat het werk in de openbare ruimte rond het station Voorburg vordert en er op verschillende plekken in het stationsgebied activiteiten plaatsvinden. Het spreekuur is een van de manieren, waarop de gemeente inwoners en ondernemers wil informeren over de werkzaamheden.

Het werk in het gebied rond de OV-knoop is sinds de vorstperiode weer in volle gang. De bestrating van de aansluiting van het Stationsplein op het Westeinde is inmiddels hersteld. Dat betekent dat het verkeer weer via het Westeinde kan rijden. Tussen Westeinde en het Mövenpick Hotel is het wegdek ook weer in orde. Nu wordt het Stationsplein tussen het hotel en de Prinses Mariannelaan onder handen genomen. Onder het station gaat het werk aan de parkeerplaatsen door. De eerste reeks parkeerplaatsen is inmiddels klaar; nu zijn de volgende veertig aan de beurt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant