De auto waar de man in reed.
De auto waar de man in reed.

Bewoners willen vermeende pedofiel uit de buurt hebben

Actueel 111 keer gelezen

Den Haag - De 27-jarige Krishna A., die samen met zijn vader was gearresteerd om het meelokken en misbruiken van een 6-jarig meisje in Den Haag en vrijdag werd vrijgelaten, is niet bepaald met open armen ontvangen door zijn buren. Vrijdagnacht is minstens één ruit van zijn huis aan de Kootwijkstraat ingegooid. Dit meldt de Telegraaf vanochtend.

 

"Ik geef degene die dit gedaan heeft groot gelijk," zegt een buurtbewoner tegen RTV West. "Er spelen hier kinderen en dan woont hier een pedofiel," zegt een ander. De buurt wil de man kwijt, al is hij niet veroordeeld.

De man was al niet erg populair bij zijn buren. De Surinaamse man zorgt volgens hen voor veel overlast. „De politie heeft geregeld bij hem op de stoep gestaan. Hij heeft een buurman met een mes bedreigd en een buur heeft hij een gebroken voet bezorgd. Die man is gek.”

Ook vrijdag, vlak na zijn vrijlating, is de politie weer langsgeweest bij A. na een overlastmelding.

Krishna A. is vrijdag vrijgelaten, omdat er onvoldoende verdenking is tegen hem. Zijn 52-jarige vader Radjindersingh A. zit nog wel vast. Het 6-jarige slachtoffertje werd op 14 maart zijn witte Volkswagen Polo ingetrokken en vervolgens misbruikt.

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant