Door wie is zij vermoord?
Door wie is zij vermoord?

Stoffelijk overschot in water aangetroffen

Actueel 53 keer gelezen

Een Team Grootschalig Opsporen (TGO) van Politie Haaglanden is, onder leiding van een officier van justitie, een onderzoek gestart na het aantreffen van het stoffelijk overschot van een vrouw in het water langs het Jaagpad in Rijswijk, nabij de gemeente Voorburg. De vrouw beteft waarschijnlijk Marigret Fullinck uit Rotterdam.

Het 20-jarige slachtoffer verliet maandag 20 februari Schiedam waarna niets meer van haar werd vernomen. De recherche onderzoekt hoe de vrouw in het water terecht is gekomen. Gisteren werd sectie verricht op het lichaam van de vrouw.

Na maandag 20 februari, de laatste dag dat iets van haar vernomen werd, besteden verschillende websites en Tros Vermist aandacht aan de vermissing van de Rotterdamse.

Tips? Bel de politie! Heeft u informatie over de locatie waar Marigret Fullinck sinds 20 februari heeft verbleven? Kunt u iets vertellen over de wijze waarop zij in het water de Vliet, langs het Jaagpad in Rijswijk, terecht is gekomen? Of heeft u andere informatie die de politie kan helpen bij dit onderzoek? Neemt u dan contact op met het Team Grootschalig Opsporen via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant