Biljartspektakel in De Driepsprong

Actueel 116 keer gelezen

Voorburg Op zondag 15 april gaat het gebeuren. De twee biljarttafels in Wijkcentrum De Driesprong in Voorburg-Noord gaan het middelpunt vormen van een groots koppeltoernooi biljarten

"De babyboomers hebben zich gemeld", meldt de organisatie enthousiast.  De organisatie, bestaande uit Aad van der Klauw, Aad van den Hout, Piet Hermes, Karel de Harder en  Jan ter Stege, staan klaar om de 32 deelnemers te ontvangen. "Een mooi affiche kunt u tegenkomen in het Voorburgse. Nog inschrijven? Snel zijn Er zijn mooie prijzen te verdienen", aldus de Voorburgers. 

In het Wijkcentrum wordt daarnaast met behulp van de nodige sponsors een biljartarena opgebouwd waar na de prijsuitreiking een grootse demonstratie kunststoten zal plaats vinden. "Wilt u in levende lijve spectaculaire en onmogelijk geachte biljartpatronen zien? Oud-Europees kampioen KUNSTSTOTEN Hans de Jager geeft de nodige uitleg", aldus de organisatie. "Dat doet hij te samen met de meervoudig Nederlands Kampioen Kunststoten Rob Scholtes. Voor de eerste maal te bewonderen in Voorburg!".

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant