WDC De Plint geopend

Actueel 124 keer gelezen

Leidschendam - Het nieuwe wijk en dienstencentrum De Plint aan de Dillenburgsingel werd zaterdag 24 september geopend. In het kader daarvan en van Nationale Burendag waren er diverse activiteiten.

Na een korte inleiding door directeur Jan van der Werf verrichtte wethouder Gregor Rensen de openingshandeling van De Plint. Daarbij ging een aantal serpentinekanonnen af. Dwars door een papieren wand kwam vervolgens een drumband naar voren.

Binnen volgde daarna een muziekprogramma met onder meer het 'viswijvenkoor' De Vlietgrieten. Verder was gezorgd voor een luchtkussen, kinderspelen, jeu de boules, een markt, hapjes, een terras en was er een voetbaltoernooi.

Wijksafari

De gemeente Leidschendam-Voorburg en woningcorporaties WoonInvest en Vidomes bedankten op deze dag tevens alle bewoners van de Prinsenhof in Leidschendam voor hun inzet en medewerking aan de grootschalige wijkvernieuwing die vanaf 2003 is uitgevoerd.

Bewoners konden daarom zaterdag 24 september als dank meedoen aan de wijksafari: een rondleiding door de wijk op een fietstreintje langs alle vernieuwde plekken in de wijk.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant